Våra tjänster

Entreprenader

Byggtech utför entreprenader i varierande storlek. Vi bygger nytt, om och till. Vi anpassar lokaler till nya verksamheter och vi renoverar fastighetsbestånd.

Byggtech värderar den personliga relationen högt och ser ett stort värde i att vara nära våra kunder. Vi har en platt och projektorienterad organisation där alla hjälps åt och jobbar nära projekten. Vi vill skapa en stor kontaktyta mot kunden, med hög närvaro, korta beslutsvägar och snabb respons. 
Inom företagets väggar finns gedigen kompetens kring allt som rör renovering eller nyproduktion.  

Byggservice och Skadereparationer

Byggservice och skadereparationer hör till vår vardag. Inom affärsområdet har vi 36 fullt utrustade servicebilar. Det gör oss till en flexibel aktör i Stockholmsregionen. Vi handhar även vatten, brand och inbrottsskador. Våra samarbeten med försäkringsbolagen innebär stor omsättning av projekt i varierande storlek.

Byggtech utför löpande underhålls- och reparationsarbeten åt Serviceföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar. För privata villa- och bostadsrättsägare åtar vi oss även reparationsarbeten samt om- och tillbyggnader.  

Vår personal är erfarna, ansvarsfulla och vana vid att arbeta i privatbostäder och miljöer där annan verksamhet pågår samtidigt.

Våra avtalskunder

logotyper/stockholms-hamnar-copy
logotyper/folksam
logotyper/enk-pings-kommun-copy
logotyper/hsb-logga-copy
logotyper/riksbyggen-logo-rgb-copy
logotyper/printonlylogo-copy
logotyper/iss-logo-copy
logotyper/sveriges-riksdag
logotyper/bild-logga-upplands-brohus-2
logotyper/st-erik-markutveckling-2
logotyper/familjebost-der-copy2
logotyper/eker-bost-der
logotyper/newsec-copy