Fredrik Bergh Vvd, Olle Johansson styrelseordförande och Lotta Bergh Vd
 

VD & CO har ordet.

Byggtech har nyligen gjort en omorganisation. Jan-Olof Johansson även kallad "ByggOlle" tidigare företagets Vd  - har släppt fram oss lite yngre förmågor. Olle sitter fortfarande som ägare och styrelseordförande i bolaget medan vi, yngsta dottern Lotta och den ohängde svärsonen Freddan får ta hand om de dagliga operativa frågorna.
 
Olle har sedan starten 1996 byggt upp ett företag och ett varumärke som präglas av nära och långvariga kundrelationer, projektering och tekniska lösningar av hög kvalité. Korta beslutsvägar präglar vår vardag och vi har en nära relation till anställda och underentreprenörer. Kort och gott - ett varumärke vi är stolta över. Det är med stor glädje vi kliver in och får möjlighet att förvalta det Byggtech är idag. Vi tycker detta är Skitroligt!
   
Ambitionen är att bevara och bygga vidare på en god historia. Vi är tacksamma över den bukett av beställare som Byggtech har. Ni skapar trygghet i företaget och det är av yttersta vikt att vi kan leva upp till den kvalité som förväntas av oss. Låt oss visa att vi är ett premiumbolag på marknaden.
 

 
våra avtalskunder:
       

Vi bygger alltid med behöriga underentreprenörer.


BYGGTECH I STOCKHOLM AB | VRETENSBORGSVÄGEN 30A | 126 30 HÄGERSTEN | TELEFON: VXL. 08-19 05 30 | FAX: 08-19 04 35