Eget snickeri

Om oss


Håga snickeri har funnits i Västerhaninge i över 15 år. Tore Lund har startat och drivit snickeriet i egen regi under alla år. Tore har sitt ursprung i Norge och har vuxit upp med en hantverkartradition i släkten. Tores goda kunskap om material, dess speciella egenskaper och ursprung, skaparglädje och design präglar vårt snickeri.

Hos oss kan du tillverka möbler, trappor, dörrar, skåp, köksinredning mm efter egen idé och design. Vi hjälper dig från tanke till färdig produkt. Med hög kvalité som måtto har Tore och Co byggt upp en verksamhet för tillverkning av vackra, funktionella möbler åt restauranger, privatpersoner och offentliga miljöer.
2011 Fusionerades Håga med Byggtech och ingår nu i vår dagliga verksamhet. En bred maskinpark av hög kvalité ger oss oändliga möjligheter att komponera och skapa.
 
Produkter och tjänster
 

Håga snickeri skräddarsyr produkter efter beställarens speciella önskemål. Om man vill hjälper vi till med idé och design. Vår verksamhet är mångsidig. Vi massproducerar sällan utan stycktillverkar efter arkitektens önskemål.

Kanske har något gått sönder som du vill återskapa i gammal stil. Vi måttar, beställer och monterar en färdig produkt. Håga snickeri samarbetar med lackeringsfirmor.

Trapptillverkning är vår specialitet, investering i programvaror och maskiner för precis tillverkning ger oss möjlighet att designa med bredd. Vi levererar möbler, badrums-, köks- och restauranginredningar, vi specialtillverkar foder, lister och omfattningar. Stilfulla fronter, paneler, vackra dörrar och fönster.

Senaste utförda arbeten:

 
 

 

     
Tobias Löfvenius Robin Kajlinger Mikael Persson
070-864 17 47  070-619 38 72  070-242 51 24
     
 
våra avtalskunder:
       

Vi bygger alltid med behöriga underentreprenörer.


BYGGTECH I STOCKHOLM AB | VRETENSBORGSVÄGEN 30A | 126 30 HÄGERSTEN | TELEFON: VXL. 08-19 05 30 | FAX: 08-19 04 35